Kasvohoidot sinulle, joka tiedät ihosi olevan tärkeä ja arvostat hoidoissa tarkkaan harkittuja tuotteita ja ammattitaitoista kädenjälkeä.

Lähes kaikkiin hoitoihin sisältyy hieronta ja voi yhdistää ihonpuhdistuksen, jolloin saamme tehokkuutta kokonaisuuteen.

HOIDOT SIS. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, seerumin, naamion ja ihanat lopputuotteet. Kasvohoitohin voi tarvittaessa lisätä ultraääni/ mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Kosteuttava kasvohoito + ampulli 102 €
Valitse kosteuttava kasvohoito silloin, kun ihosi kaipaa syvempää kosteutusta, tehokasta hoitoa ja uutta hehkua. Hoidon ihanat Moisturising tuotteet tuovat ihollesi juuri sen, mitä tarvitset. Hyaluronihapot yhdessä vitamiinien ja hoitavien öljyjen kanssa, palauttavat halutun kosteustasapainon samalla edesauttaen solutason normaalia toimintaa.
Icon Time Anti -age Kasvohoidot 125€

Icontime anti-age hoito auttaa vähentämään ikääntymisen tuomia muutoksia. Ylläpitää ihon tukirakenteita ja korjaa ikääntymisen merkkejä täytelöittävällä vaikutuksella. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta. Tehostettu Golden Kollagenilla.

FILLIFT -kasvohoito 144 €
Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut anti- age hoito kohottamaan kasvojen piirteitä ja muotoja ja taistelemaan hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan!
Ultraääni -ihonpuhdistus 80 €
Soothing kasvohoito 89 €
Resurface2 -kasvohoito 65-72 €

Resurface2 eri vahvuuksilla oleviin happoihin perustuva kasvohoito.

Onko ihosi samea tai kärsitkö pigmenttimuutoksista, arvista, epäpuhtauksista ja epätasaisuudesta, ehkä juonteista ja ihosi normaali toiminta on heikentynyt.

Resurface hoidolla saamme apua kaikkiin näihin ongelmiin. Se on ratkaisu, kun haluat nopeasti kasvojesi ihon edustus kuntoon tai kun ongelmat tuntuvat kasaantuvan ihollesi ja haluat palauttaa ihosi taas tasapainoon. Hoidoissa käytetään yrttikuorintaa (mm. spiruliina ja erilaiset levät) tai happoyhdisteitä, joilla saadaan uudistettua ihoa.

Voit ottaa yksittäisen Fresh-up hoidon, ennen tärkeää päivää ja haluat freesata ihoasi.

Sarjahoitona on valittavana 4-6 kerran sarjat, jolloin pääsemme hoitamaan ihoa syvemmin ja annamme todella hyvän kokonaisuuden, jonka jälkeen kotihoito on helppoa. (ei sisällä hierontaa)

Kasvohoitoihin voi lisätä ultraäänen sekä mekaanisen ihonpuhdistuksen 29 €
CARETECH RF- CRYO Radiofrekvenssihoito 150 €
Caretech RF- Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle!

RF-CRYO on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ( harakanvarpaat) ja alapuolella , sekä silmäpusseihin.

Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Hoito sopii +20-30 vuotiaille turvotuksen ja nesteiden poistoon.
+40-70 vuotiaille ihon kollageeni tuotannon aktivoiminen,kiinteytys ja nesteiden poisto.

1 x RF- Cryo 150€
4 x sarja RF- Cryo 525€
6 x sarja RF- Cryo 775€

Tärkeimmän osan ihosi hoidosta teet kotona.
Ihonhoitovinkit