Diego dalla Palma Professional

Diego dalla Palma Professional

Uuden sukupolven Diego dalla Palma Professional kosmetiikkasarjan tuotteet on ladattu täyteen arvokkaita raaka-aineita, joita käytetään erittäin puhtaassa ja vakaassa muodossa. Ideana on tarjota juuri niitä aineita, joita iho tarvitsee pystyäkseen optimaaliseen toimintaan.

Icon Time

Aikuiselle iholle.

Ihon suojaaminen, apukeino taistelussa juonteita ja kimmoisuuden vähentymistä vastaan. Luonnollinen solujen elvyttäminen sekä ihon tukirakenteen suojaaminen.

Detox

Kaikille ihotyypeille.

Detox-hoito: solujen hyvinvointi. Ensimmäinen vaihe kohti ihon kauneutta.

Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Vähentää juonteita, arpia, pigmenttimuutoksia, epätasaista ihoa ja kirkastaa ihoa.

Hydrating

Kosteuttava normaalille ja kuivalle iholle.

Hellävarainen ratkaisu kosteuden säilyttämiseen ihon eri kerroksissa.

Ihon kosteudesta vastaavien solujen elvyttäminen. Virkistäminen ja kuivan ihon hyvinvoinnin palauttaminen.

Fillift

Aikuiselle iholle.

Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut anti- age hoito kohottamaan kasvojen piirteitä ja muotoja sekä taistelemaan juonteita ja ryppyjä vastaan.

Soothing

Herkälle iholle.

Rauhoittava hoito couperosalle ja herkälle iholle. Tavoitteena luonnollinen elvyttäminen ja luonnollisen fysiologisen puolustusjärjestelmän tasapainottaminen. Hyvin siedetty hoito, joka suojaa herkkää ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä.

Resurface2

Ihoa uudistavien hoitojen uusi aikakausi.

Resurface2 eri vahvuuksilla oleviin happoihin perustuva kasvohoito. Se vähentää juonteita, arpia ja pigmenttimuutoksia, sekä samalla tasoittaa ja kirkastaa ihoa.

Body

Kiinteä ja sopusuhtainen vartalo.

Harmonious body -projektin tavoitteena on löytää uudelleen vartalon sopusuhtaisuus, ihokudoksen kiinteys ja solujen välinen luonnollinen kommunikaatio. Kauneusalan ammattilaisemme ovat yhdessä kehittäneet hoitoja ja tuotteita, joilla voidaan käydä paikallisten rasvakertymien, selluliitin ja ihon veltostumisen kimppuun. Vähentää juonteita, arpia, pigmenttimuutoksia, epätasaista ihoa ja kirkastaa ihoa.

Osta tuotteet verkkokaupasta tai hoitolasta.
Kauneushoitola MB:n tuotteiden myynnin verkossa tarjoaa Diego dalla Palma.

Thalion

Merellinen Thalion-ihonhoitosarja

Ranskalaisen Thalion-tuotteiden patentoidut aktiiviset ja tehokkaat ainesosat, uudet innovatiiviset keksinnöt sekä hyvin imeytyvät koostumukset takaavat välittömän ja vaikuttavan lopputuloksen. Tuotteissa on mieto ja raikas tuoksu, joka sopii myös useimmille tuoksuyliherkille. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut hyvin imeytyvät tuotteet hoitavat, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti.

Thalionin omat laboratoriot valitsevat ja poimivat huolellisesti rikkaimmat merilevät raaka-aineiksi. Tämä käsityönä ja luontoa kunnioittaen suoritettu prosessi mahdollistaa raaka-aineiden tehokkaan hyödyntämisen, aktiiviaineiden säilymisen sekä aineosien jäljitettävyyden aina lopulliseen tuotteeseen saakka.

Thalionista löydät räätälöidyt tuotteet ihosi yksilöllisiin tarpeisiin. Tuotteissa on vaihtoehdot herkälle, couperoottiselle, kuivalle, kosteusköyhälle, rasvaiselle tai aikuiselle iholle.

Osta tuotteet hoitolasta.

RVB LAB THE MAKE UP

RVB LAB THE MAKE UP

Korkealaatuiset tuotteet parhailla koostumuksilla luovat tuloksia, jotka ovat vertaansa vailla.

Meikkituotteet ovat saaneet alkunsa diego dalla palma milano meikkitiimin inspiraatiosta ja kokemuksista.

Kompakti mutta täydellinen linja suunniteltu luomaan trendikäs meikki jokaiseen hetkeen, oli sitten kyseessä hää-, muotinäytös-, tai jokapäiväinen arkimeikki.

Linja koostuu tärkeimmistä, keskitetyistä tuotteista ja muodikkaiden värien paleteista joilla saavutetaan ilme jokaiseen hetkeen ja tarkoitukseen. Kaikkein yksinkertaisimmasta aina ammattimaisen tarkkaan saakka.

Osta tuotteet verkkokaupasta tai hoitolasta.
Kauneushoitola MB:n tuotteiden myynnin verkossa tarjoaa Diego dalla Palma.